Неділя, 12.05.2024, 22:10
Вітаю Вас Гість | RSS

Балинцівський ліцей

Меню сайту
Категорії розділу
Новини [238]
Інформація
Готуємось до ЗНО
Безпечний Інтернет
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 14
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Жовтень » 25 » «Виховуй у собі людину»
13:54
«Виховуй у собі людину»

03.10.2018р Виховна година «Виховуй у собі людину»

 «Людина  народжується на світ не для того, щоб зникнути безвісною пилинкою. Людина народжується, щоб лишити по собі слід вічний» - навчав Василь Сухомлинський.

Такими словами розпочали свою виховну годину учні 5 класу. Учні представили увазі слухачів Азбуку моральних заповідей, що була створена за книгою В. Сухомлинського «Як виховати справжню людину». Було інсценізовано кілька оповідань В. Сухомлинського. В них він говорив «тільки тоді ти станеш людиною, коли навчишся бачити людину».

Твори В.О. Сухомлинського – це не штучні якісь механічні вправи, не дидактичний матеріал для окремих класів, це Книга ніжності і мудрості великого Учителя й Поета.

Мудрі й щирі уроки великого душею й талантом Учителя, залюбленого в дитину, в землю, у мову, в незнищену спрагу духовного відродження. Хто він– педагог-творець? Дітям життя присвятив, все їм віддав без вагання. Він їх безмежно любив, знав їх сердець поривання.





Підготовлено та проведено виховну годину зав бібліотекою Слободян Н.В. та класним керівником 5 класу Рибак Л.В. та учнями 5 класу.

Переглядів: 341 | Додав: Bal-zosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Авторизація
Пошук
Годинник
Календар
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Каталог - Сайти шкіл та освітніх закладів

Copyright MyCorp © 2024