Понеділок, 13.05.2024, 15:17
Вітаю Вас Гість | RSS

Балинцівський ліцей

Меню сайту
Категорії розділу
Новини [238]
Інформація
Готуємось до ЗНО
Безпечний Інтернет
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 14
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Жовтень » 25 » Відкриття меморіальної дошки
10:51
Відкриття меморіальної дошки

13.09. 2018р. Відбувся мітинг з нагоди відкриття пам'ятної  дошки  на честь випускника Балинцівської загальноосвітньої школи І-ІІІ  ступенів Антонюка  Ярослава, загиблого в АТО"

27  років українській державі, але це лише мить, незначна частина нашого минулого. І знову життя поставило перед нами випробування: події останніх 4 років примусили кожного українця відчути свою причетність до своєї країни, а також  зрозуміти, що ми - господарі на власній землі.

    

Та не всім це до душі. Сепаратисти зазіхають на територіальну цілісність нашої держави. На Сході точаться криваві бої. Там вирішується доля і майбутнє України. Але ми знаємо, що ми – єдині, що перемога буде за нами. Єдина Україна – іншого шляху у нас немає.

 Саме за це зараз в АТО воюють наші герої. На полі битви – захисники, воїни. Вони мужні, сміливі, хоробрі. Не шкодуючи власного життя, захищають неньку-Україну.  В стінах Балинцівської ЗОШ І-ІІІ ступенів вшанували пам'ять випускника, загиблого в боях на Сході, Антонюка Ярослава та відкрили пам’ятну меморіальну дошку на його честь.

Допоки ми живі - житиме пам’ять про наших героїв. Антонюк Ярослав  з меморіальної дошки щодня зустрічатиме і проводжатиме поглядом учнів, нагадуватиме кожному з нас, що він поклав життя, аби ми жили в мирній квітучій Україні.

Підготували учні 10-11 класів, Педагог-організатор Савків З.М.




Переглядів: 366 | Додав: Bal-zosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Авторизація
Пошук
Годинник
Календар
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Каталог - Сайти шкіл та освітніх закладів

Copyright MyCorp © 2024