Субота, 11.05.2024, 20:41
Вітаю Вас Гість | RSS

Балинцівський ліцей

Меню сайту
Категорії розділу
Новини [238]
Інформація
Готуємось до ЗНО
Безпечний Інтернет
Наше опитування
Чи необхідний школі сайт?
Всього відповідей: 13
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Жовтень » 18 » Від козаків до кіборгів
19:23
Від козаків до кіборгів
Виховна година. 5 клас. Приурочена до Дня захисника України.
З метою формування розуміння єдності та цілісності України, виховання патріотизму, шанобливого ставлення до історії, культури та традицій українського народу, 13 жовтня у 5 класі проведено виховну годину до Дня захисника України на тему «Від козаків до кіборгів».
«Які вони – українські воїни Х, ХVІІ, ХХІ століть? Змінювались обладунки, зброя, воєнні тактики та способи формування військ. Та незмінним залишився волелюбний дух, незламність і здатність до самопожертви, яка дивує весь світ. Не раз ми воювали і боролись. Переможемо і цього разу. Бо славні справжні герої були завжди і не перевелися досі в Україні!» – такі слова класного керівника Конюк Г.В стали мотивом до історичного екскурсу у військове минуле України.
     
Учні розповідали про героїчні вчинки дружинників Київської Русі, метких козаків, повстанців опришків, січових стрільців, вояків УПА та сучасних кіборгів. Виступи супроводжувалися цікавою презентацією ..
Під час поетичної хвилинки учні читали вірші про Україну, згадали загиблих, а на завершення виховної години висловлюють вдячність всім нинішнім захисникам України
Учнівський та педагогічний колективи щиро вітають зі святом ЗАХИСНИКІВ НАШОЇ КРАЇНИ. Справжні герої були завжди і не перевелися досі в Україні. Нехай ваші сила та мужність живляться любов’ю та підтримкою близьких та рідних. Міцного здоров’я Вам, успіхів та надійного тилу!
Категорія: Новини | Переглядів: 137 | Додав: Bal-zosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Авторизація
Пошук
Годинник
Календар
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Каталог - Сайти шкіл та освітніх закладів

Copyright MyCorp © 2024