Неділя, 12.05.2024, 18:26
Вітаю Вас Гість | RSS

Балинцівський ліцей

Меню сайту
Категорії розділу
Новини [238]
Інформація
Готуємось до ЗНО
Безпечний Інтернет
Наше опитування
Скільки часу ви витрачаєте в день на підготовку до уроків?
Всього відповідей: 11
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Квітень » 26 » Тиждень дитячої та юнацької книги
09:34
Тиждень дитячої та юнацької книги

З 26 по 30  березня 2018 року у школі проходив Тиждень дитячої та юнацької книги.  Цей  традиційний захід  уже вкотре  доводить, що  шкільна бібліотека є важливою, невід’ємною ланкою

  навчально - виховного процесу. Основною метою тижня було залучення учнівської молоді до читання,  пропаганда сучасної літератури, виявлення читацьких інтересів, виховання бережливого 

до підручників, формування щоденної потреби в книзі, підвищення  культурного читацького рівня.

        Протягом тижня було проведено багато цікавих та змістовних заходів, уроків, конкурсів, на яких діти показали свої знання, вміння, навички та творчі здібності.

 

      26.03.18  Загальношкільна лінійка «Книга – вічне джерело знань», на якій повідомили учнів 1-11 класів про відкриття Тижня дитячої та юнацької книги, коротко ознайомити з цікавими фактами з історії книги, програмою тижня; сприяли зацікавленню учнів , спонукали їх до активної участі у конкурсах, вікторинах, святах.

    27.03.18  Інтелектуальна  гра –квест  «Шевченкіана» проведена з учнями 7 – 9 класів, де учні продемонстрували свої знання по творчості  Т.Г.Шевченка, уміння орієнтуватися в бібліотеці та знаходженні певних підказок. Переможцями стали учні 7 класу, які першими пройшли всі етапи конкурсу.

   28.03.18  Для учнів 5-6 класів була проведена інсценізація казок під назвою «Країна , якої немає на карті»  , підготували учні 5-А класу із класним керівником  Грабовецькою  Н.М.

  29.03.18  Відбулася презентація книги-фотоальбому «Край чорних лелек» нашого краянина, талановитого краєзнавця, фотографа живої природи Мирослава Атаманюка. На презентацію завітали  дочка митця Вікторія  Мирославівна  з чоловіком Іваном Васильовичем.  Розпочала захід зав.бібліотекою Слободян Н.В., далі вчитель географії Іванна Несторак розповіла присутнім про геологічну будову Прикарпаття та утворення гірського масиву Карпат. У чарівний світ природи діти помандрували разом з цікавими розповідями вчителя біології  Конюк Г.В. А далі до слова було запрошено Вікторію Атаманюк . Дочка фотомитця розповіла присутнім про життєвий та мистецький шлях свого батька. На заході також було презентовано творчий доробок фотомитця: книги-альбоми, календарі, краєзнавчі дослідження… І дуже приємно, що бібліотечний фонд поповнився ще двома виданнями Мирослава Атаманюка презентованими п. Вікторією.

     30.03.18  Кожен рік на Тиждень дитячої та юнацької книги в нашій школі відбувається театралізоване свято «Посвята першокласників у читачі».  Було подаровано пам’ятку  читача «Юний друже!»  

    Пройшов конкурс на кращу ілюстрацію улюбленого героя. Переможці нагороджені грамотами.

    Завдяки благодійної акції «Подаруй бібліотеці книгу» шкільна бібліотека поповнила свій фонд на 15 примірників.

  У всіх класах проведено бесіди «Бережи книгу»,  «Книга в нашому житті» та інші.  У підготовці та проведенні заходів  бібліотекарю допомагали члени оргкомітету «Живи, книго!», вчителі, учні. Всі заходи проведено на високому науково –  виховному рівні. У ході проведення були використані книжкові виставки, фотографії, історичні дані про книгу.

    Тиждень пройшов цікаво, організовано і змістовно. Підведені підсумки тижня дитячої та юнацької книги.

  Тиждень дитячої та юнацької книги вже минув, але шкільна бібліотека  гостинно чекає на своїх читачів, щоб запропонувати їм нові  виставки, цікаві надходження.


Категорія: Новини | Переглядів: 261 | Додав: Bal-zosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Авторизація
Пошук
Годинник
Календар
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Каталог - Сайти шкіл та освітніх закладів

Copyright MyCorp © 2024