Неділя, 12.05.2024, 12:17
Вітаю Вас Гість | RSS

Балинцівський ліцей

Меню сайту
Категорії розділу
Новини [238]
Інформація
Готуємось до ЗНО
Безпечний Інтернет
Наше опитування
Скільки часу ви витрачаєте в день на підготовку до уроків?
Всього відповідей: 11
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Грудень » 30 » Тиждень англійської мови
09:52
Тиждень англійської мови

З 12 по 16 грудня  пройшов всеукраїнський «Тиждень англійської мови». Захід присвячено офіційному закриттю Року англійської мови в Україні та спрямований на популяризацію вивчення англійської мови.
14 грудня  оголошений Днем англійської мови. У навчальному закладі були проведені заходи, присвячені пам’яті видатного поета та драматурга Вільяма Шекспіра.

    Відкриття тижня почалось з тематичної лінійки, де учні 8 класу ознайомили присутніх з життєвим та творчим шляхом відомого драматурга, послухали його сонети мовою оригіналу та в перекладі на українську.

Учні 8 класу вперше зустрілись з «Бардом Ейвону». Вони відвідали відомі місця рідного міста поета Стратфорд-на-Ейвоні; ознайомились з основними (біографічними) фактами життя, його найвідомішими творами, історією театра «Глобус».

Учні 6 класу перглянули мультфільм « Ромео та Джульєтта». Після перегляду довго дискутували про життя головних героїв, їхні переживання та почуття.

   З учнями 9 класу було проведено урок «W. Shakespeare-a poet, a playwright,anactor» Розгадуючи біографічний кросворд, вони продемонстрували увагу, кмітливість, знання про життя та творчий спадок Вільяма Шекспіра.

     Учні 10 класу перекладали цитати праць; спостерігали мелодію сонетів, виконаних різними мовами (українською,  та англійською); практикувались у виразному їх читанні; слухали музичні версії ліричних творів доби Відродження. Вони теж переглянули фільм «RomeoandJuliet», який своєю ніжністю та відкритість торкнувся їхніх юних сердець.

Презентація тижня http://dfiles.ru/files/1ntw28g65

 

Переглядів: 304 | Додав: Bal-zosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Авторизація
Пошук
Годинник
Календар
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Каталог - Сайти шкіл та освітніх закладів

Copyright MyCorp © 2024