Понеділок, 13.05.2024, 15:00
Вітаю Вас Гість | RSS

Балинцівський ліцей

Меню сайту
Категорії розділу
Новини [238]
Інформація
Готуємось до ЗНО
Безпечний Інтернет
Наше опитування
Ваш улюблений предмет?
Всього відповідей: 18
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Березень » 29 » Тиждень англійської мови
10:30
Тиждень англійської мови

Всім, звичайно ж, давно відомо, що знання англійської мови може стати у нагоді в житті. Ще хтось сумнівається? Тоді приступимо до перерахування найсерйозніших переваг людини, яка знає англійську мову, перед тими, хто її не знає.

По-перше, знаючи англійську мову ми можемо отримувати більше інформації з різних носіїв, це може бути ваш комп'ютер, комп'ютерні програми, ви можете читати книги в оригінальному варіанті, переклад не завжди об'єктивно відображає щирі почуття й емоції, які вклав у роман автор.

По-друге, у вас завжди тепер буде можливість розмовляти з цікавими людьми на вельми різноманітні теми англійською мовою, до того ж ви завжди можете їздити за кордон туристом.

Ви мрієте бути бізнесменом міжнародного рівня? А як тут без англійської мови? Адже міжнародні переговори, торги на біржах ведуться англійською мовою, ви хочете брати участь у міжнародних конференціях, спілкуватися з діловими людьми, читати міжнародні журнали і газети про бізнес, в цьому випадку ви, звичайно ж, повинні знати англійську мову.

А ваше хобі? Адже у кожного є хобі - у кожного воно своє, але ось музику і пісню любить кожна людина-це не секрет. А знаючи англійську мову ви завжди будете точно знати, що співає американська співачка - і вже вас ніхто не проведе, а то ж всяко буває - музика «топова», а в словах англійською спробуй їх вгадай, може куди засилають нас подалі, як кажуть, а ми і вухом не ведемо, знай танцюємо і веселимося під запальний «музон».

А фільми? У цьому випадку вам вже зовсім не знадобиться перекладач. А Інтернет? Це взагалі бездонний океан інформації - але більшість найнеобхіднішої, саме англійською мовою.

А скільки в побуті зараз з'явилося сучасних слів, іноді сенс цих слів зовсім невловимий, значення речення стає двозначним, але ж всі ці модні нині слова прийшли саме з англійської мови. Знаючи англійську мову - вже ніколи і ніхто не переплутає значення слова "трансформер" - він зрозуміє, що це зміна, але ніяк не іграшковий робот.

Та й потім англійська мова - це міжнародна мова спілкування.

До речі, більше півтора мільярда людей розмовляють саме англійською мовою, і стільки ж її вивчають. А серед них і учні нашої школи, які теж прагнуть сягнути висот у науці чи бізнесі.

Тиждень з 19-20 лютого був тижнем іноземних мов. Учні мали змогу перевірити свої знання та навики з англійської та німецької мов, розвивати свої творчі здібності, мовну здогадку.

Цей тиждень був насиченим та цікавим як для старших, так і для молодших учнів нашої школи. І кожен визначив для себе, що життя в 21 столітті без іноземної мови є неможливим.


 Презентація Тижня англійської мови 

Рибак Л.В.

http://dfiles.ru/files/o60tmhkzh

Переглядів: 254 | Додав: Bal-zosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Авторизація
Пошук
Годинник
Календар
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Каталог - Сайти шкіл та освітніх закладів

Copyright MyCorp © 2024