Субота, 11.05.2024, 15:18
Вітаю Вас Гість | RSS

Балинцівський ліцей

Меню сайту
Категорії розділу
Новини [238]
Інформація
Готуємось до ЗНО
Безпечний Інтернет
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 14
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Грудень » 8 » Районний семінар в Балинцівській ЗОШ І-ІІІ ступенів
14:27
Районний семінар в Балинцівській ЗОШ І-ІІІ ступенів


   
24 листопада 2016 року Балинцівська  ЗОШ I-III ступенів радо відкрила двері зустрічаючи дорогих гостей-учителів 2 класів на чолі з Юрійчук В.В., методистом РМК, на теоретико-практичний семінар на актуальну тему «Реалізація між предметних зв’язків на уроках в початкових класах».    Другокласники та учитель Німчук Олександра Миколаївна повели гостей у світ  доброти  на уроці літературного читання   з теми «Я і моя родина».
Олександра Миколаївна вдало використала міжпредметні зв’язки: знання з  природознавства, музичного мистецтва, народознавства,математики та української мови. Показ презентації забезпечило позитивну мотивацію учнів до навчання. З великою зацікавленістю вчителі відвідали інтелектуальну гру «Найрозумніший».
З метою обміну досвідом перед учителями  презентувала Демчук Марія Михайлівна авторську програму «Зелене диво Землі». Вчителька продемонструвала практичний зошит для роботи з учнями, зацікавила педагогів пізнавальними  завданнями, ребусами та енциклопедичною інформацією.
 Зміни та нові вимоги щодо критеріїв оцінювання учнів початкових класів опрацювали педагоги спільно з методист РМК Юрійчук В.В.
  Підводячи підсумки семінару, вчителі висловили думку, що семінар проведено змістовно. Присутні взяли багато корисного для себе: використання здоров'язберігаючих технологій; застосування фізкультхвилинок, дидактичних ігор, інтерактивних форм роботи на різних етапах уроку, цікаву гру. Під час обговорення колеги неодноразово відмічали, що набули багато цікавих ідей для своєї подальшої роботи.

Сповнені неповторних вражень учасники семінару були щиро вдячні організаторам за гостину, адже у кожного з нас власні педагогічні портфоліо поповнилися новими методичними родзинками.

Категорія: Новини | Переглядів: 365 | Додав: Bal-zosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Авторизація
Пошук
Годинник
Календар
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Каталог - Сайти шкіл та освітніх закладів

Copyright MyCorp © 2024