Понеділок, 13.05.2024, 21:56
Вітаю Вас Гість | RSS

Балинцівський ліцей

Меню сайту
Категорії розділу
Новини [238]
Інформація
Готуємось до ЗНО
Безпечний Інтернет
Наше опитування
Скільки часу ви витрачаєте в день на підготовку до уроків?
Всього відповідей: 11
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Жовтень » 25 » Районний конкурс творів-есе
14:21
Районний конкурс творів-есе

12.10.2018р  Районний конкурс творів патріотичної тематики про героїку УПА та сучасних захисників України

12 жовтня, напередодні Покрови Богородиці, великих національних свят – 76-ї річниці УПА, Дня Захисника України та Дня Українського козацтва у музеї національно-визвольної боротьби ім.. В. Андрусяка м. Снятин прповедено підсумки  традиційного районного конкурсу робіт патріотичної тематики про героїку УПА та звитягу сучасних захисників Української держави, її незалежності та територіальної цілісності. Відбулося нагородження за написання творів-есе «УПА на теренах Покуття». Знати історичну правду та цінувати подвиг українських героїв дуже важливо, щоб краще розуміти складне сьогодення України, героїку сучасних борців за незалежність. Як зазначив І. Угрин, усі діти  написали цікаві пізнавальні, щирі і правдиві твори. Це історії про славних краян, героїв національно-визвольного руху,  які молодими хлопцями і дівчатами йшли у бій за соборну самостійну Українську державу. А ще це сторінки  сучасної боротьби за Україну, це розповіді про наших мужніх сучасників.     

Симотюк Назар учень 8 класу написав твір присвячений загиблому в АТО, герою, захиснику України Ярославу Антонюку, під назвою «Герой у нашій пам’яті». Він отримав Подяку від районної ради та райдержадміністрації за патріотизм, любов до історії, повагу до Українських героїв минулого та сьогодення,  книги історико-краєзнавчої тематики, які виходять у рамках програми районної ради «Книговидання», та грошову премію від управління освіти, молоді та спорту. 

Вітаємо Назарія Симотюка за те, що він своєю творчістю, прагненням пізнати історію та зрозуміти реалії сьогодення, працею, навчанням долучився до творення сучасного нового обличчя Української нації. Бажаємо творчих злетів і нових перемог.

Переглядів: 335 | Додав: Bal-zosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Авторизація
Пошук
Годинник
Календар
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Каталог - Сайти шкіл та освітніх закладів

Copyright MyCorp © 2024