Понеділок, 13.05.2024, 14:18
Вітаю Вас Гість | RSS

Балинцівський ліцей

Меню сайту
Категорії розділу
Новини [238]
Інформація
Готуємось до ЗНО
Безпечний Інтернет
Наше опитування
В якій школі Ви б хотіли вчитися?
Всього відповідей: 16
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Грудень » 13 » Оскар Уальд «Хлопчик-зірка»
22:45
Оскар Уальд «Хлопчик-зірка»

22 листопада 2018 року було проведено засідання вчителів гуманітарного циклу. Згідно плану роботи МО було проведено відкритий урок у 5 класі із зарубіжної літератури на тему: Оскар Уайльд. «Хлопчик-Зірка». Еволюція
образу головного героя. Вчитель (Микитюк О. В.)провела урок на високому методичному рівні. В рамках уроку було використано мультимедійну презентацію, відеозапис пісні «Сину мій», наочність-ілюстрації до казки, ,учнівські малюнки, сигнальні картки, опорні схеми. Творчо використано вчителем міжпредметні зв’язки з українською літературою, музичним мистецтвом, образотворчим мистецтвом, християнською етикою. На протязі уроку чітко простежувались стійкі і свідомі читацькі інтереси учнів, навички обґрунтованої оцінки вчинків героя літературного твору на певному емоційному рівні.

     

      



Під час проведення уроку вчитель підвів учнів до розуміння того, що головне призначення людини – творити 
добро. Герой був жорстоким до інших і поплатився за це. Тільки пройшовши шлях духовного очищення і страждань, він зрозумів, що справжня краса – духовна. Жорстока душа не може відразу перетворитись на добру. Потрібен довгий , щоб людина усвідомила все сема, а не хтось їй з боку підказував, щоб її власне серце зробилось милосердним, здатним на співчуття, щоб воно позбавилось тієї гордині, яка занапастила його душу. Тепер його поправу можна назвати зіркою, від якої людям світліше.

Вчитель зарубіжної літератури Микитюк О.В.

Переглядів: 353 | Додав: Bal-zosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Авторизація
Пошук
Годинник
Календар
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Каталог - Сайти шкіл та освітніх закладів

Copyright MyCorp © 2024