Понеділок, 13.05.2024, 06:28
Вітаю Вас Гість | RSS

Балинцівський ліцей

Меню сайту
Категорії розділу
Новини [238]
Інформація
Готуємось до ЗНО
Безпечний Інтернет
Наше опитування
В якій школі Ви б хотіли вчитися?
Всього відповідей: 16
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Березень » 24 » Новорічне свято
12:36
Новорічне свято

Є багато різних свят, які подобаються людям  і яких  чекають, але найулюбленіші -це Новий рік та Різдво. Завжди з нетерпінням чекають Нового року, з якимось невимовно радісним та казковим передчуттям. Приємно спостерігати, як всі метушаться, готуються до свята, купують та наряджають ялинки, вибирають подарунки для друзів і родини, купують всілякі фрукти, цукерки, шоколад.

Вже багато століть український народ святкує Різдво Христове – одне з найкращих свят, що дуже шанується нашими співвітчизниками.  У цей день два тисячоліття тому народився Син Божий, Ісус Христос. Різдво являє собою чудове свято, що поєднало в собі найкращі християнські традиції, які донесли до наших часів наші предки. Саме таке поєднання зробило це свято найнароднішим, найвеселішим, таким, що запам’ятовується надовго і залишає слід у душі кожної людини.

Найголовніше під Різдво – це побажати один одному щастя, здоров'я та добробуту. Різдво є сімейним святом, і тому не обходиться без подарунків. Різдвяні подарунки – найприємніші й найцінніші.

Такий подарунок зробили учні 7-хи класів нашої школи  для своїх вчителів, батьків та друзів. В передноворічний час вони подарували всім присутнім на святі свою Новорічну казку та побажали всього, що тільки можна побажати близьким та рідким людям. А підготувати та провести це свято допомогли класні керівники 7-их класів Пернеровська Н.М. та Вархов Г.Р.




http://dfiles.ru/files/9lm9njoc7

Сценарій Новорічного свята

Переглядів: 287 | Додав: Bal-zosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Авторизація
Пошук
Годинник
Календар
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Каталог - Сайти шкіл та освітніх закладів

Copyright MyCorp © 2024