Вівторок, 14.05.2024, 12:14
Вітаю Вас Гість | RSS

Балинцівський ліцей

Меню сайту
Категорії розділу
Новини [238]
Інформація
Готуємось до ЗНО
Безпечний Інтернет
Наше опитування
Скільки часу ви витрачаєте в день на підготовку до уроків?
Всього відповідей: 11
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Квітень » 26 » Самшитовий живопліт ожив
18:27
Самшитовий живопліт ожив
„Дерево, вирощене твоїми руками – це ти, твоя працьовитість і майстерність".
В.О. Сухомлинський.
У рамках Міжнародного Дня Землі, яке щороку відзначається 22 квітня, а гасло Дня Землі у 2021 році - "Відродити нашу Землю", саме тому адміністрація Балинцівського ліцею оголосила акцію „Посади дерево", яку охоче підтримали учні від 1-го до 11-го класу та педагогічний колектив школи.
На зібрані благодійні кошти вчителів та учнів було придбано декоративні зелені насадження, а саме 200 кущів самшиту, 6 -колоновидних туй.
Також була отримана благодійна допомога від підприємців наших сіл: Кофлюка Віктора, Несторак Лілії, Ферлей Надії, Вівчарик Ганни, Самуляка Валодимира, Каралаша Романа члена виконавчого апарату Заболотівської селищної ради, працівників культури сіл Балинці, Бучачки та Трофанівка: Пашник Оксани, Грабовецької Марії, Конюк Марії, Міщенка Василя, Кульчицького Василя, Лесюк Любові, Чопей Світлани, Чопей Галини, працівників сільської ради Корбутяк Лідії та Качуляк Марії. Ми всім щиро дякуємо, хай підтримка і допомога буде хорошим прикладом для наслідування всім теперішнім і майбутнім учням.
Діти з першого по одинадцятий клас о 12 годині дня вийшли на акцію «Посади дерево» разом із своїми наставниками. За 1 годину кущі самшиту були закладені у живопліт біля Обеліска Слави . Впорядковано квітники, на яких було висаджено 4 гібіскуси та 4 туї.
Створено атмосферу затишку та краси на подвір’ї рідного ліцею. Особливо приємно відзначити, що до „зеленої" ініціативи долучилися всі працівники закладу, вони впорядкували алею із зеленими насадженнями перед стінами нашого ліцею та клумби, висадили живопліт біля воріт.
Адміністрація закладу висловлює слова найщирішої подяки учням 1-11 класів, учителям, працівникам ліцею, благодійникам, усім тим, хто докладає зусиль для збереження та примноження традицій школи.
У День Матері-Землі ми приєдналися до Міжнародної ініціативи і закликаємо всіх підтримати цю акцію. Що людина посіє - те й пожне. Не будемо про це забувати!

Переглянути відео за посиланням:

https://www.facebook.com/100015896190330/videos/960809721125559


Категорія: Новини | Переглядів: 122 | Додав: Bal-zosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Авторизація
Пошук
Годинник
Календар
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Каталог - Сайти шкіл та освітніх закладів

Copyright MyCorp © 2024